Utrecht Pilates

Utrecht Pilates is een studio die gespecialiseerd is in het geven van privé Pilateslessen. Bij Utrecht Pilates geloven we dat het volgen van privélessen in een ontspannen en persoonlijke sfeer dé beste manier is om de Pilatestechniek te leren, te beoefenen en te perfectioneren. Bij Utrecht Pilates krijgt iedere cliënt een eigen trainingsprogramma dat speciaal is afgestemd op zijn/haar behoeftes. De lessen kunnen in het Nederlands of in het Engels worden gegeven.

 

De studio is volledig uitgerust met een Peak Pilates© Reformer & Cadilac/Tower, High Chair, Wunda Chair, Small Barrel & Foot Corrector.

Personal training (Reformer) Pilates

Anne Joosten

 

"Als pilatesdocent hou ik ervan mensen te trainen die er klaar voor zijn om iets te veranderen. Misschien begin je helemaal opnieuw, kom je terug na een pauze of wil je je fysiek naar een hoger niveau brengen.  Ik zal zorgen dat de pilateslessen aansluiten bij je doelstellingen, en na slechts een paar lessen zul je al verbetering zien.

 

Voor degenen die nieuw zijn of die aan het herstellen zijn van een blessure of aandoening, zullen we voortdurend werken aan wat ik 'de verandering’ noem.  Het moment waarop de pilatesoefeningen overgaan van een ‘verplichting, van iets dat je vindt dat je moet doen, naar iets dat je niet meer wilt missen.  Ik ben toegewijd om elke klant in de pilatesles dat moment te helpen vinden. 

 

Ongeacht je fitness- en gezondheidsdoelen, weet ik dat Pilates je kan helpen pijn te verlichten, uithoudingsvermogen te vergroten, kracht op te bouwen en stress te verminderen; het helpt je je beter te voelen en beter te bewegen.