Utrecht Pilates

Anne is geschoold als oefentherapeut Cesar en ergotherapeut en heeft een passie voor Pilates. 
Anne heeft een aantal jaren intensieve studies, trainingen en workshops gevolgd in de authentieke pilatesmethode o.a. bij Bob Liekes (Power Pilates), Javier Velazquez en Mirjam van Gameren. Zij is volledig Power Pilates gecertificeerd. Anne is tevens hoofddocent bij de pilatesopleidingen van de Pilates academie van de AALO en bij Fysiopilates (de pilatesopleiding voor fysiotherapeuten).

 

Nadat ze heel veel uren Pilates matlessen en personal training had gegeven, opende Anne de deuren van haar eigen studio in januari 2019. Zij is ervan overtuigd dat één op één trainen de meest effectieve manier is om je doelen te bereiken.

Anne Joosten: Pilatestrainer, oefentherapeut Cesar en ergotherapeut

Anne heeft duizenden uren les gegeven aan allerlei verschillende mensen. Ze heeft met succes klanten geholpen bij het herstellen van blessures, zoals frozen shoulder, rug, nek & schouderklachten en hernia, en ze heeft een netwerk van therapeuten en artsen naar wie er doorverwezen kan worden. Ook is het veel zwangere vrouwen gelukt fit te blijven tijdens hun zwangerschap door het volgen van de Pilateslessen bij Anne.